Aktiviteetit

Hengitä syvään meri-ilmaa

”Kalajoella työskentelemisessä on se erityinen etuoikeus, että saa ulkoilla merellisessä luonnossa ja Pohjanlahden henkeäsalpaavissa maisemissa. On ilo työskennellä nuorekkaassa ja innostuneessa tiimissämme ihanien asiakkaidemme parissa.”

Minna, vapaa-ajanohjaaja

Vesipuisto Jukupark Triplasti kiva yhteislippu

Kesällä 2016 myynnissä triplasti kiva yhteisranneke! Rannekkeella vapaa pääsy päivän ajan Vesipuisto Jukuparkiin, Kylpylä SaniFaniin ja Kylpylähotelli Sanin sisäleikkipuistoon. Yhteisranneke on myynnissä Vesipuisto Jukuparkin aukioloaikana 18.6. – 7.8.2016. Yhteisranneke 28 €/ henkilö/ päivä, alle 4-vuotiaat veloituksetta mukana. … Lue lisää »

Kylpylä SaniFani Kylpylä SaniFanin kesäaikataulut

Kylpylä SaniFanin palvelee ensi kesänä seuraavasti: 6.6. – 14.8.2016 ma – su klo 10.00 – 20.00 Poikkeuksena 24.6. – 26.6.2016, aukioloajat klo 10.00 – 18.00. Ei aamu-uinteja erikseen. Tervetuloa polskimaan myös kesällä!

Vesiliikunta Uimakoulut

Eritasoisille ja -ikäisille uimarin aluille suunnattuja uimakouluja starttaa tasaiseen tahtiin. PEUHU-UIMAKOULU Vaatimukset: vähintään 5 vuoden ikä, omatoimisuus puku- ja pesutiloissa.Tavoitteena: veteen totuttautuminen ja uinnin alkeet (varhaistaitomerkki).Opetus tapahtuu opetusaltaassa (syvyys 0,6–1 m), lapsen huoltaja voi tarvittaessa avustaa pukeutumisessa. … Lue lisää »

Tiimikisat Ryhmäliikunta

Etsitkö ohjelmaa virkistyspäivään tai piristystä kokouspäivän keskelle? Kalajoki Resortista löydät vaihtoehtoja laidasta laitaan. Meiltä saatavilla muun muassa nauru-, lumi- ja hiekkajoogaa, tiimikisoja, sisä- ja ulkoliikuntaa, ohjattuja retkiä sekä tietenkin vesiliikuntaa. Aktiviteetit ryhmille >> Tiedustelut ja varaukset: myynti@kalajokiresort.fi … Lue lisää »

Luennot ja testit Luennot ja testit ryhmille

Virkistys- tai työhyvinvointipäivään suosittelemme erilaisia luentoja tai kuntotestauksia. Valikoimassamme on muun muassa liikuntaan ja ravintoon, uneen, ikääntymiseen ja ajanhallintaan liittyviä kokonaisuuksia. Luennot ja testit >> Tiedustelut ja varaukset: myynti@kalajokiresort.fi tai puh. (08) 4692 500

Lapsille mukavaa puuhaa - uutuutena Sanin sisäleikkipuisto! Sisäleikkipuisto

Kylpylähotelli Sanin aulassa sijaitseva upouusi sisäleikkipuisto on jokaisen leikkijän unelma. Sisäleikkipuisto on avoinna päivittäin klo 9.00 – 20.00. Kylpyläloman hintaan sisältyy aina vapaa pääsy sisäleikkipuistoon ilman aikarajoituksia. Muille kävijöille pääsyliput hintaan 5 €/ lapsi. Aikuiset ja konttausikäiset … Lue lisää »

Vesiliikunta Vesiliikunta

Kylpylä SaniFanin täysmittaisessa uimahallissa voi harrastaa virkistävää ja tehokasta vesiliikuntaa monipuolisesti. Vesiliikuntaan osallistut kylpylälipun hinnalla. Hotellin asiakkaana vesiliikunta sisältyy majoituksen hintaan. Tarkista kylpylän aukioloajat ja vesiliikunnan viikko-ohjelma. Tervetuloa mukaan! Tiedustelut: myynti@kalajokiresort.fi tai puh. (08) 4692 500

Kuntosali GoFit Kuntokeskus GoFit

GoFit kuntosali- ja liikuntapalvelut sijaitsevat Hiekkasärkkien merellisissä maisemissa lähellä monipuolisia hyvinvointi- ja liikuntapalveluja. Sijaitsemme samassa yhteydessä Kylpylähotelli Sanin, Kylpylä SaniFanin sekä muiden ravintola- ja hemmotteluosastojen kanssa. Kylpylähotelli Sanissa majoittuvilta asiakkailta kuntosalikäynti asukasetuhintaan 6,50 €/ hlö. Lue lisää … Lue lisää »

Meriluontokeskus Meriluontokeskus

Meriluontokeskus on Perämeren kävijän ykköskohde Kalajoen hiekkasärkkien ytimessä. Luontokeskuksesta saat vinkkejä aavan ja kirkkaan Perämeren parhaista retkikohteista. Näyttelyssämme voit sukeltaa Perämeren vedenalaiseen maailmaan, tavata pohjoisimman meremme historian merkkihenkilöitä tai onkia Suomen ennätyskalan. Uutuutena sukellusvenesimulaattori Botnia! Meriluontokeskus sijaitsee … Lue lisää »

Murhamysteeri Elämykset ja kulttuuri

Murhamysteeri-illallinen ei nimestään huolimatta ole kuolemanvakava tilaisuus vaan äärettömän hauskaa ajanvietettä. Murhamysteeri-illallinen on yritysten tai yksityishenkilöiden illanviettoihin suunniteltu elämyspalvelu, joka tempaisee vieraat mukaan tarinaan. Illasta tekee kiehtovan ennalta-arvaamattomuus, odottamattomat juonenkäänteet sekä hyvässä hengessä tapahtuvat juonittelut. Myös Kylpylähotelli … Lue lisää »

Lobby Bar Tanssit Lobby Barissa

Tiistaisin Kalajoki Resortissa pistetään jalalla koreaksi levymusiikin tahtiin. Vapaa pääsy! Seuraavat tanssi-illat: VKO 6, TIISTAI 9.2.VKO 7, TIISTAI 16.2.VKO 8, TIISTAI 23.2.VKO 10, TIISTAI 8.3.VKO 11, TIISTAI 15.3.VKO 14, TIISTAI 5.4.VKO 15, TIISTAI 12.4.VKO 16, TIISTAI 19.4.VKO … Lue lisää »

0500520p Keilaus

6-rataisessa keilahallissa on tilaa sekä vasta-alkajille että ammattilaisille. Pikkukeilaajien vuorolla laidat nostetaan avuksi, kun taas hohtokeilauksessa musiikki ja diskovalot vauhdittavat suorituksia. Sopivankokoiset pallot ja kengät saa vuokralle keilahallilta, juomat ja naposteltavat baarista. Voit varata koko keilahallin ryhmäsi … Lue lisää »

Vesipuisto Jukupark
Triplasti kiva yhteislippu

Kesällä 2016 myynnissä triplasti kiva yhteisranneke! Rannekkeella vapaa pääsy päivän ajan Vesipuisto Jukuparkiin, Kylpylä SaniFaniin ja Kylpylähotelli Sanin sisäleikkipuistoon. Yhteisranneke on myynnissä Vesipuisto Jukuparkin aukioloaikana 18.6. – 7.8.2016. Yhteisranneke 28 €/ henkilö/ päivä, alle 4-vuotiaat veloituksetta mukana. … Lue lisää »

Kesäteatteri
Kalajoen kesäteatteri Willi Lakeus

Kalajoen kesäteatteri-Teatteri Willi Lakeus kutsuu teitä viihtymään. 400-paikkainen katettu katsomo selkänojallisine penkkeineen on oiva paikka kesäteatterinautinnolle. Ennen tai jälkeen esityksen on tarjolla erilaisia ruokapaikkoja, ohjelmapalveluja ja majoitusta. Kesällä 2016 esitetään Astrid Lindgrenin klassikkoRONJA RYÖVÄRINTYTÄR Esitykset: Ensi-ilta la … Lue lisää »

Jooga
Sand & Snow Yoga

– Joogaa lumessa ja hiekalla Koe luonnon hiljaisuus, meren rannan äärettömyys ja puhdas meri-ilma yhdistettynä helppoihin joogaliikkeisiin. Retken aikana keskitytään tietoiseen oman mielen ja kehon hallintaan kauniissa luontomaisemassa joka muuttaa kasvojaan vuoden aikojen mukaan. Talvella kohtaat hiljaisuuden … Lue lisää »

Hiekkasärkät
Geokätköilytapahtuma Sea, Sand, Sun Kalajoki 2016

Kalajoella järjestetään 5.-7.8.2016 geokätköilyn kansainvälinen suurtapahtuma. Alueelle odotetaan tuolloin tuhansia geokätköilyn harrastajia. Tervetuloa mukaan! Lisätietoa tapahtumasta >>

Venetsialaiset
Kalajoen Venetsialaiset 26.-28.8.2016

Kesäkauden päättäjäisiä juhlitaan Pohjanmaan rannikolla elokuun viimeisenä viikonloppuna. Kalajoella järjestetään venetsialaisviikonloppuna monipuolista ohjelmaa ja tietenkin maankuulu ilotulitus. Tanssikansaa viihdyttää muun muassa Viihdekeskus Merisärkällä lauantaina 27.8.2016 Jari Sillanpää ja perjantaina 26.8.2016 Juha Tapio sekä Valtatie. Lisätietoa venetsialaisviikonlopusta tulossa … Lue lisää »

Ohjelmapalvelut Hiekkasärkillä
Ohjelmapalvelut

Safaritalo Hiekkasärkillä tarjoaa laajan kattauksen ohjelmapalveluja. Valikoimasta löytyy muun muassa maastosafarit vaikkapa kelkalla, mönkijällä tai maastopyörällä, kalastus- ja melontaretket, paintball-värikuulasota, sumopaini ja karting. Safaritalon pihapiirissä on myös uusi lasten liikennepuisto. Safaritalolta voi myös vuokrata välineitä, lue lisää … Lue lisää »

Iso-Pahkalan Keramiikkapaja
Iso-Pahkalan Keramiikkapaja

Keramiikka Iso-Pahkala on vuonna 1972 perustettu korkeapolttoista kivitavara-keramiikkaa valmistava perheyritys Kalajoelta Hiekkasärkkien läheisyydestä.Keramiikkapajalla valmistetaan käyttökeramiikkaa, lahjaesineitä, liikelahjoja sekä uniikki- ja taide-esineitä. Keramiikkapajan tilat jakautuvat kahteen erilliseen osaan: pajarakennukseen eli studioon sekä myyntinäyttelyrakennukseen, jonka yhteydessä sijaitsee myös Kahvila … Lue lisää »

Tyngän Mylly
Tyngän Mylly

Tyngän Mylly on erinomainen tutustumiskohde keskellä kauneinta kalajokista maaseutua. Historiallinen mylly on perustettu vuonna 1916. Tyngän Mylly sijaitsee Tyngän kylällä, noin 8 kilometriä Kalajoen keskustasta Ylivieskan suuntaan. Opasteet perille löytyvät myllyn läheisyydestä. Tyngän myllytuotteet ovat miellyttävä tapa … Lue lisää »

Lasiateljee Heikki Ulvi
Lasiateljee Heikki Ulvi

Lasitaiteilija Heikki Ulvin ateljee sijaitsee upealla paikalla Kalajoen vanhassa kaupungissa Plassilla, Santaholman sahan ”isossa pajassa”. Ateljeen yhteydessä toimii myös lasilahjashop ja taidekahvio. Uniikkia lasitaidetta erilaisilla tasolasitekniikoilla ja lasista sulattamalla. Lasilahjat ja liikelahjat suunnittelusta toteutukseen. Upeaa puhallettua lasia … Lue lisää »

Kalajoki Golf
Kalajoki Golf

18-reikäinen Par73 -kenttä sijaitsee Kalajoella Hiekkasärkkien suositulla matkailualueella. Kenttä on Pekka Sivulan suunnittelema ja suunnittelun lähtökohtana on pidetty Hiekkasärkkien ainutlaatuisen luonnon huomioimista ja säilyttämistä. Suunnittelussa on pyritty huomioimaan ennen kaikkea klubipelaajan tarpeet. Kenttä yhdistyy luonteeltaankin osaksi Hiekkasärkkien … Lue lisää »

Adventure Park Pakka up in the air
Seikkailupuisto Pakka

Seikkailupuisto Pakka on avattu Kalajoen Hiekkasärkille toukokuussa 2015. Puihin rakennetuilta seikkailuradoilta löytyy sopivia haasteita kaiken ikäisille ja tasoisille seikkailijoille ympäri vuoden. Puistossa on hauskaa puuhaa myös maankamaralla. Löydä sisäinen Robin Hoodisi ja haasta itsesi ja ystäväsi jousiammuntaan. … Lue lisää »

Kaljaasi Ansio
Kaljaasi Ansio

Kaljaasi Ansio on kaksimastoinen, puinen perinnealus, joka on katsastettu 4 hengen miehistölle ja 36 matkustajalle. Ansion suunnittelun pohjana on käytetty Kalajoella vuonna 1891 rakennetun kaljaasi Ansion alkuperäisiä linjapiirustuksia, puolimallia ja yhtä valokuvaa. Niiden avulla turkulainen laivanrakennuksen ammattilainen … Lue lisää »

Havula
Havula

  Sahanjohtaja Oskari Santaholman vuonna 1912 rakennuttama asuinhuvila Havula on Kalajoen mielenkiintoisimpia vierailukohteita. Kiinteistö alkuperäisine irtaimistoineen siirtyi Santaholman perikunnalta kunnan omistukseen vuonna 1992. Havula avattiin yleisölle mittavan kunnostuksen jälkeen 1997. Se sai Viisikanta-rakennuspalkinnon ansiokkaasta restauroinnista. Jugendtyylisessä talossa … Lue lisää »

Viihdekeskus Merisärkkä
Viihdekeskus Merisärkkä

Viihdekeskus Merisärkkä on Kalajoen Hiekkasärkillä kauniiden maisemien ja meren läheisyydessä oleva tanssiravintola. Alakerran suuri tanssisali, kauden parhaat artistit sekä ystävällinen henkilökunta takaavat viihtyisän illan. Yläkerrasta löytyy taas aivan uudenlainen viihdemaailma. Upea sisustus, pitkät baaritiskit, karaokemahdollisuus, dj sekä … Lue lisää »

Vesipuisto Jukupark
Vesipuisto Jukupark

Vesipuisto Jukupark sijaitsee aivan Kalajoen Hiekkasärkkien matkailualueen ytimessä. Alueella on huikeita uusia vesiliukumäkiä, joissa voi laskea renkailla, vauhtimatolla tai perinteisesti. Vesipuistossa on hurjien liukumäkien lisäksi isot altaat ja viihtyisät auringonottoalueet terasseineen. Alueella on lisäksi useita erilaisia huvipuistolaitteita … Lue lisää »

Plassi
Kalajoki oppaan kanssa

Kalajoen Matkailuoppaat ry tarjoavat opastettuja kiertoajeluja Kalajoella sekä kohdeopastusta Sahanomistaja Oskari Santaholman kotimuseo Havulassa. Oppaan kanssa voit tutustua myös muun muassa Kalastusmuseoon tai kulkea opastettuna halki Plassin kylänraitin. Varaa opas ja koe Kalajoki uusin silmin! Tiedustelut ja … Lue lisää »

Vesipuisto Jukupark Triplasti kiva yhteislippu

Kesällä 2016 myynnissä triplasti kiva yhteisranneke! Rannekkeella vapaa pääsy päivän ajan Vesipuisto Jukuparkiin, Kylpylä SaniFaniin ja Kylpylähotelli Sanin sisäleikkipuistoon. Yhteisranneke on myynnissä Vesipuisto Jukuparkin aukioloaikana 18.6. – 7.8.2016. Yhteisranneke 28 €/ henkilö/ päivä, alle 4-vuotiaat veloituksetta mukana. … Lue lisää »

Kylpylä SaniFani Kylpylä SaniFanin kesäaikataulut

Kylpylä SaniFanin palvelee ensi kesänä seuraavasti: 6.6. – 14.8.2016 ma – su klo 10.00 – 20.00 Poikkeuksena 24.6. – 26.6.2016, aukioloajat klo 10.00 – 18.00. Ei aamu-uinteja erikseen. Tervetuloa polskimaan myös kesällä!

Vesiliikunta Uimakoulut

Eritasoisille ja -ikäisille uimarin aluille suunnattuja uimakouluja starttaa tasaiseen tahtiin. PEUHU-UIMAKOULU Vaatimukset: vähintään 5 vuoden ikä, omatoimisuus puku- ja pesutiloissa.Tavoitteena: veteen totuttautuminen ja uinnin alkeet (varhaistaitomerkki).Opetus tapahtuu opetusaltaassa (syvyys 0,6–1 m), lapsen huoltaja voi tarvittaessa avustaa pukeutumisessa. … Lue lisää »

Kesäteatteri Kalajoen kesäteatteri Willi Lakeus

Kalajoen kesäteatteri-Teatteri Willi Lakeus kutsuu teitä viihtymään. 400-paikkainen katettu katsomo selkänojallisine penkkeineen on oiva paikka kesäteatterinautinnolle. Ennen tai jälkeen esityksen on tarjolla erilaisia ruokapaikkoja, ohjelmapalveluja ja majoitusta. Kesällä 2016 esitetään Astrid Lindgrenin klassikkoRONJA RYÖVÄRINTYTÄR Esitykset: Ensi-ilta la … Lue lisää »

Jooga Sand & Snow Yoga

– Joogaa lumessa ja hiekalla Koe luonnon hiljaisuus, meren rannan äärettömyys ja puhdas meri-ilma yhdistettynä helppoihin joogaliikkeisiin. Retken aikana keskitytään tietoiseen oman mielen ja kehon hallintaan kauniissa luontomaisemassa joka muuttaa kasvojaan vuoden aikojen mukaan. Talvella kohtaat hiljaisuuden … Lue lisää »

Tiimikisat Ryhmäliikunta

Etsitkö ohjelmaa virkistyspäivään tai piristystä kokouspäivän keskelle? Kalajoki Resortista löydät vaihtoehtoja laidasta laitaan. Meiltä saatavilla muun muassa nauru-, lumi- ja hiekkajoogaa, tiimikisoja, sisä- ja ulkoliikuntaa, ohjattuja retkiä sekä tietenkin vesiliikuntaa. Aktiviteetit ryhmille >> Tiedustelut ja varaukset: myynti@kalajokiresort.fi … Lue lisää »

Luennot ja testit Luennot ja testit ryhmille

Virkistys- tai työhyvinvointipäivään suosittelemme erilaisia luentoja tai kuntotestauksia. Valikoimassamme on muun muassa liikuntaan ja ravintoon, uneen, ikääntymiseen ja ajanhallintaan liittyviä kokonaisuuksia. Luennot ja testit >> Tiedustelut ja varaukset: myynti@kalajokiresort.fi tai puh. (08) 4692 500

Hiekkasärkät Geokätköilytapahtuma Sea, Sand, Sun Kalajoki 2016

Kalajoella järjestetään 5.-7.8.2016 geokätköilyn kansainvälinen suurtapahtuma. Alueelle odotetaan tuolloin tuhansia geokätköilyn harrastajia. Tervetuloa mukaan! Lisätietoa tapahtumasta >>

Venetsialaiset Kalajoen Venetsialaiset 26.-28.8.2016

Kesäkauden päättäjäisiä juhlitaan Pohjanmaan rannikolla elokuun viimeisenä viikonloppuna. Kalajoella järjestetään venetsialaisviikonloppuna monipuolista ohjelmaa ja tietenkin maankuulu ilotulitus. Tanssikansaa viihdyttää muun muassa Viihdekeskus Merisärkällä lauantaina 27.8.2016 Jari Sillanpää ja perjantaina 26.8.2016 Juha Tapio sekä Valtatie. Lisätietoa venetsialaisviikonlopusta tulossa … Lue lisää »

Ohjelmapalvelut Hiekkasärkillä Ohjelmapalvelut

Safaritalo Hiekkasärkillä tarjoaa laajan kattauksen ohjelmapalveluja. Valikoimasta löytyy muun muassa maastosafarit vaikkapa kelkalla, mönkijällä tai maastopyörällä, kalastus- ja melontaretket, paintball-värikuulasota, sumopaini ja karting. Safaritalon pihapiirissä on myös uusi lasten liikennepuisto. Safaritalolta voi myös vuokrata välineitä, lue lisää … Lue lisää »

Lapsille mukavaa puuhaa - uutuutena Sanin sisäleikkipuisto! Sisäleikkipuisto

Kylpylähotelli Sanin aulassa sijaitseva upouusi sisäleikkipuisto on jokaisen leikkijän unelma. Sisäleikkipuisto on avoinna päivittäin klo 9.00 – 20.00. Kylpyläloman hintaan sisältyy aina vapaa pääsy sisäleikkipuistoon ilman aikarajoituksia. Muille kävijöille pääsyliput hintaan 5 €/ lapsi. Aikuiset ja konttausikäiset … Lue lisää »

Iso-Pahkalan Keramiikkapaja Iso-Pahkalan Keramiikkapaja

Keramiikka Iso-Pahkala on vuonna 1972 perustettu korkeapolttoista kivitavara-keramiikkaa valmistava perheyritys Kalajoelta Hiekkasärkkien läheisyydestä.Keramiikkapajalla valmistetaan käyttökeramiikkaa, lahjaesineitä, liikelahjoja sekä uniikki- ja taide-esineitä. Keramiikkapajan tilat jakautuvat kahteen erilliseen osaan: pajarakennukseen eli studioon sekä myyntinäyttelyrakennukseen, jonka yhteydessä sijaitsee myös Kahvila … Lue lisää »

Tyngän Mylly Tyngän Mylly

Tyngän Mylly on erinomainen tutustumiskohde keskellä kauneinta kalajokista maaseutua. Historiallinen mylly on perustettu vuonna 1916. Tyngän Mylly sijaitsee Tyngän kylällä, noin 8 kilometriä Kalajoen keskustasta Ylivieskan suuntaan. Opasteet perille löytyvät myllyn läheisyydestä. Tyngän myllytuotteet ovat miellyttävä tapa … Lue lisää »

Lasiateljee Heikki Ulvi Lasiateljee Heikki Ulvi

Lasitaiteilija Heikki Ulvin ateljee sijaitsee upealla paikalla Kalajoen vanhassa kaupungissa Plassilla, Santaholman sahan ”isossa pajassa”. Ateljeen yhteydessä toimii myös lasilahjashop ja taidekahvio. Uniikkia lasitaidetta erilaisilla tasolasitekniikoilla ja lasista sulattamalla. Lasilahjat ja liikelahjat suunnittelusta toteutukseen. Upeaa puhallettua lasia … Lue lisää »

Vesiliikunta Vesiliikunta

Kylpylä SaniFanin täysmittaisessa uimahallissa voi harrastaa virkistävää ja tehokasta vesiliikuntaa monipuolisesti. Vesiliikuntaan osallistut kylpylälipun hinnalla. Hotellin asiakkaana vesiliikunta sisältyy majoituksen hintaan. Tarkista kylpylän aukioloajat ja vesiliikunnan viikko-ohjelma. Tervetuloa mukaan! Tiedustelut: myynti@kalajokiresort.fi tai puh. (08) 4692 500

Kalajoki Golf Kalajoki Golf

18-reikäinen Par73 -kenttä sijaitsee Kalajoella Hiekkasärkkien suositulla matkailualueella. Kenttä on Pekka Sivulan suunnittelema ja suunnittelun lähtökohtana on pidetty Hiekkasärkkien ainutlaatuisen luonnon huomioimista ja säilyttämistä. Suunnittelussa on pyritty huomioimaan ennen kaikkea klubipelaajan tarpeet. Kenttä yhdistyy luonteeltaankin osaksi Hiekkasärkkien … Lue lisää »

Adventure Park Pakka up in the air Seikkailupuisto Pakka

Seikkailupuisto Pakka on avattu Kalajoen Hiekkasärkille toukokuussa 2015. Puihin rakennetuilta seikkailuradoilta löytyy sopivia haasteita kaiken ikäisille ja tasoisille seikkailijoille ympäri vuoden. Puistossa on hauskaa puuhaa myös maankamaralla. Löydä sisäinen Robin Hoodisi ja haasta itsesi ja ystäväsi jousiammuntaan. … Lue lisää »

Kuntosali GoFit Kuntokeskus GoFit

GoFit kuntosali- ja liikuntapalvelut sijaitsevat Hiekkasärkkien merellisissä maisemissa lähellä monipuolisia hyvinvointi- ja liikuntapalveluja. Sijaitsemme samassa yhteydessä Kylpylähotelli Sanin, Kylpylä SaniFanin sekä muiden ravintola- ja hemmotteluosastojen kanssa. Kylpylähotelli Sanissa majoittuvilta asiakkailta kuntosalikäynti asukasetuhintaan 6,50 €/ hlö. Lue lisää … Lue lisää »

Kaljaasi Ansio Kaljaasi Ansio

Kaljaasi Ansio on kaksimastoinen, puinen perinnealus, joka on katsastettu 4 hengen miehistölle ja 36 matkustajalle. Ansion suunnittelun pohjana on käytetty Kalajoella vuonna 1891 rakennetun kaljaasi Ansion alkuperäisiä linjapiirustuksia, puolimallia ja yhtä valokuvaa. Niiden avulla turkulainen laivanrakennuksen ammattilainen … Lue lisää »

Havula Havula

  Sahanjohtaja Oskari Santaholman vuonna 1912 rakennuttama asuinhuvila Havula on Kalajoen mielenkiintoisimpia vierailukohteita. Kiinteistö alkuperäisine irtaimistoineen siirtyi Santaholman perikunnalta kunnan omistukseen vuonna 1992. Havula avattiin yleisölle mittavan kunnostuksen jälkeen 1997. Se sai Viisikanta-rakennuspalkinnon ansiokkaasta restauroinnista. Jugendtyylisessä talossa … Lue lisää »

Meriluontokeskus Meriluontokeskus

Meriluontokeskus on Perämeren kävijän ykköskohde Kalajoen hiekkasärkkien ytimessä. Luontokeskuksesta saat vinkkejä aavan ja kirkkaan Perämeren parhaista retkikohteista. Näyttelyssämme voit sukeltaa Perämeren vedenalaiseen maailmaan, tavata pohjoisimman meremme historian merkkihenkilöitä tai onkia Suomen ennätyskalan. Uutuutena sukellusvenesimulaattori Botnia! Meriluontokeskus sijaitsee … Lue lisää »

Viihdekeskus Merisärkkä Viihdekeskus Merisärkkä

Viihdekeskus Merisärkkä on Kalajoen Hiekkasärkillä kauniiden maisemien ja meren läheisyydessä oleva tanssiravintola. Alakerran suuri tanssisali, kauden parhaat artistit sekä ystävällinen henkilökunta takaavat viihtyisän illan. Yläkerrasta löytyy taas aivan uudenlainen viihdemaailma. Upea sisustus, pitkät baaritiskit, karaokemahdollisuus, dj sekä … Lue lisää »

Vesipuisto Jukupark Vesipuisto Jukupark

Vesipuisto Jukupark sijaitsee aivan Kalajoen Hiekkasärkkien matkailualueen ytimessä. Alueella on huikeita uusia vesiliukumäkiä, joissa voi laskea renkailla, vauhtimatolla tai perinteisesti. Vesipuistossa on hurjien liukumäkien lisäksi isot altaat ja viihtyisät auringonottoalueet terasseineen. Alueella on lisäksi useita erilaisia huvipuistolaitteita … Lue lisää »

Murhamysteeri Elämykset ja kulttuuri

Murhamysteeri-illallinen ei nimestään huolimatta ole kuolemanvakava tilaisuus vaan äärettömän hauskaa ajanvietettä. Murhamysteeri-illallinen on yritysten tai yksityishenkilöiden illanviettoihin suunniteltu elämyspalvelu, joka tempaisee vieraat mukaan tarinaan. Illasta tekee kiehtovan ennalta-arvaamattomuus, odottamattomat juonenkäänteet sekä hyvässä hengessä tapahtuvat juonittelut. Myös Kylpylähotelli … Lue lisää »

Lobby Bar Tanssit Lobby Barissa

Tiistaisin Kalajoki Resortissa pistetään jalalla koreaksi levymusiikin tahtiin. Vapaa pääsy! Seuraavat tanssi-illat: VKO 6, TIISTAI 9.2.VKO 7, TIISTAI 16.2.VKO 8, TIISTAI 23.2.VKO 10, TIISTAI 8.3.VKO 11, TIISTAI 15.3.VKO 14, TIISTAI 5.4.VKO 15, TIISTAI 12.4.VKO 16, TIISTAI 19.4.VKO … Lue lisää »

0500520p Keilaus

6-rataisessa keilahallissa on tilaa sekä vasta-alkajille että ammattilaisille. Pikkukeilaajien vuorolla laidat nostetaan avuksi, kun taas hohtokeilauksessa musiikki ja diskovalot vauhdittavat suorituksia. Sopivankokoiset pallot ja kengät saa vuokralle keilahallilta, juomat ja naposteltavat baarista. Voit varata koko keilahallin ryhmäsi … Lue lisää »

Plassi Kalajoki oppaan kanssa

Kalajoen Matkailuoppaat ry tarjoavat opastettuja kiertoajeluja Kalajoella sekä kohdeopastusta Sahanomistaja Oskari Santaholman kotimuseo Havulassa. Oppaan kanssa voit tutustua myös muun muassa Kalastusmuseoon tai kulkea opastettuna halki Plassin kylänraitin. Varaa opas ja koe Kalajoki uusin silmin! Tiedustelut ja … Lue lisää »