Hemmottelu- ja vartalohoidot


Hoidot

Selän suklaahoito 50 min

Selän ja käsien hieronta lämpimällä suklaaöljyllä, joka kosteuttaa ja pehmentää ihoa.
Suklaan ainesosat saavat aikaan hyvänolon tunteen ja voit aistia ihanan suklaantuoksun.

Hinta: 55 €

Varaukset >>


Hoidot

Aromahieronta 60 min

Tuoksut ja kosketuksen yhdistävä hoito. Tuoksuvilla luonnon aromaöljyillä annettu koko kehon hoito, kevyt hieronta. Rentouttaa ja helpottaa erilaisia oireita. Öljy valitaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Hinta: 65 €

Varaukset >>


Day Spa Sun

Aikalisä miehelle 60 min

Niska-hartiahieronta sekä miehen kasvohoito.

Hinta: 65 €

Varaukset >>


Aromahieronta

Aikalisä naiselle 60 min

Niska-hartiahieronta sekä kosteuttava kasvohoito.

Hinta: 65 €

Varaukset >>


Kalajoki50

Kuumakivihieronta 70 min

Kuumakivihieronta on elämys, hemmotteluhoito, hetki luksusta ja aikaa itselle. Aistien herkistymistä ja antautumista hellittäväksi. Vaikuttavina elementteinä ovat kosketus, lämpö, öljy ja kivien paino. Hoito varpaista kasvoihin.

Hinta: 80 €

Varaukset >>


Day Spa Sun

Lämmin suklaahieronta 75 min

Tämä hoito on täydellinen rentoutus- ja hemmotteluhoito koko vartalolle. Suklaan rauhoittavat ainesosat läpäisevät ihon aikaansaaden rauhallisuuden ja hyvänolon tunteen. Lämmin suklaaöljy, suloinen suklaantuoksu ja stimuloivat liikkeet tuottavat ainutlaatuisen kokemuksen. Lopuksi kasvohieronta ja suklaavoide.

Hinta: 80 €

Varaukset >>


yrttinyytti

Yrttinyyttihieronta 80 min

Thaimaalainen hoito joka tuntuu taivaalliselta. Hieronta tapahtuu
kuumilla yrttipusseilla.

Hoito on kokonaisvaltainen, jossa vaikuttavina osina on lämpö, yrttien hoitavat ominaisuudet, tuoksut ja venyttävä hieronta. Hoidossa hoidetaan myös kasvot. Hoidossa käytettävät yrttipussit ovat
henkilökohtaiset ja saat ne hoidon lopuksi mukaasi!

Hinta: 95 €

Varaukset sähköpostilla info@dayspasun.net
tai puhelimitse 0440 555 670.


Day Spa Sun

Thaimaan hengessä- puhdistava VIHREÄ TEE Detox vartalohoito 80 min

Kokonaisvaltainen Green Tea vartalohoito on kuin raikas tuulahdus elinvoimaa, joka vie Sinut kauas kaupungista ja lisää kehoon tasapainoa ja tuo energiaa uuteen päivään.

Hoito sisältää ihoa pehmentävän vihreä tee kokovartalokuorinnan, nestettä ja kuona-aineita poistavan muta-merileväkääreen sekä loppuvoiteena superkosteuttavan vihreä tee vartalomoussen. Hoidon erikoisuutena on BC:n detox -hierontakupit, jotka tehostavat hoidon puhdistavaa vaikutusta. Öljyllä tehty liukukuppauksen tuoma alipaine auttaa lievittämään lihasjännitystä sekä auttaa myös selluliittiin ja turvotukseen. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä lymfa- ja verenkiertoa.

Vihreä tee sisältää runsaasti antioksidantteja, vahvistaa kehon luonnollista immuniteettia ja sillä on paljon hyviä hyötyjä koko kehon terveyden ylläpitoon!

Hinta: 115 €

Varaukset sähköpostilla info@dayspasun.net
tai puhelimitse 0440 555 670


Hoidot

Pehmentävä&Tehokosteuttava Hunaja vartalohoito 80 min

Lapin Taikaa – Suomen talven inspiroima hoito. Ihana hunajahoito sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti kuivalle iholle. Kehon ja mielen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja rentoutusta.

Hoito sisältää ihoa pehmentävän kokovartalokuorinnan hunajaisella sokerikuorinnalla. Pitkän ja rentouttavan hemmottelu hieronnan kokovartalolle, sekä tehokosteuttavan ja ihoa ravitsevan vartalokääreen. Hoito on Todellinen hemmotteluhoito! Hoidon jälkeen iho on pehmeä ja ravittu.

Hinta: 125 €

Varaukset sähköpostilla info@dayspasun.net
tai puhelimitse 0440 555 67


Intialainen päähieronta Day Spa Sun

Intialainen päähieronta 30 min

Intialainen syvärentouttava hieronta, joka vähentää stressiä ja laukaisee jännitystiloja. Vilkastuttaa neste- ja verenkiertoa, helpottaa päänsärkyä ja tasapainottaa kehoa ja mieltä. Hoito tapahtuu istuen.  Voimme suositella lämpimästi kaikille!

Hinta: 35 €

Varaukset >>


Day Spa Sun

Vyöhyketerapia 30 min

Vanha kiinalainen hoito jalkapohjiin. Kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, joka sisältää jalkojen heijastepisteiden painelua ja hierontaa. Stimuloi kehoasi toimimaan paremmin.

Hinta: 35 €

Varaukset >>