Merelliset hoidot

Phytocéane merelliset hoidot

Phytocéane on jalostanut tarkoin valitut merten jalokivet, Coralline-levät ja mineraalit, hoitaviksi tuotteiksi kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Nämä tehokkaat ja toimivat tuotteet kutsuvat Sinut sukeltamaan maailman merten turkoosiin syliin nauttimaan puhtaasta, luonnollisesta kauneudesta.

Tiedustele lisää p. 0440 5555 670 tai info@dayspasun.net


Phytoceane

SEA BEAUTY FRESH UP kasvohoito 60 min

Kaikille ihotyypeille soveltuva, kirkastava AHA-happokuorintahoito, joka samalla pehmittää ja rauhoittaa ihoa. Merelliset AHA-hapot saavat ihosi hehkumaan! Hoitoon sisältyy myös kulmien värjäys ja siistiminen.

Hinta: 65 €

Varaukset >>


Phytoceane

AQUASAPHIR erikoiskasvohoito 90 min

Ylellinen ja tehokas kasvohoito aikuiselle naiselle. Hidastaa ihon ikääntymisprosessia, kiinteyttää saaden ihon näyttämään ryhdikkäämmältä, sileämmältä ja nuoremmalta. Todellinen luxushoito kasvoille, silmänympäryksille ja dekolteelle. Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta,sivellin ja -palloerikoishieronnat, erikoisnaamiot silmänympäryksille ja kasvoille, tehoseerumit ja voiteet.

Hinta: 95 €

Varaukset >>


Day Spa Sun

Merellinen jalkojen hemmotteluhoito 60 min

Sisältää: Bora Boran hiekkakuorinnan, kynsien siistimisen, karhentumien poiston ja merentuoksuisen hieronnan (naisille turkoosi lakkaus).

Hinta: 60 €

Varaukset >>


Day Spa Sun

Meren äärellä- hoito 60 min

Sisältää Bora Boran hiekkakuorinnan selälle, hemmottelevan hieronnan ja merellisen kasvohoidon.

Hinta: 70 €

Varaukset >>


Kuningatarhoito

AFRODITE –kuningatarhoito 90 min

Sisältää: hemmottelevan vaahtoporekylvyn, jonka jälkeen Bora Bora hiekkakuorinta sekä lempeä hieronta merellisen tuoksuisella voiteella.

Hinta: 95 €

Varaukset >>