Palveluajatus: Onnesta tuttu

Onnistuneen loman mittari on lomailijan onnentunne niin loman aikana kuin kotiinlähdön hetkelläkin. Onnellisuus on sitä, ettei mihinkään ole kiire, kaikki ovat läsnä, asiat hoituvat ja mitään ei puutu: kaikki on tässä ja nyt.

Me Kalajoki Resortissa tarjoamme Sinulle puitteet onnellisuuteen: onnellisuuden ainekset ovat pitkälti ihmisessä itsessään. Sujuvan, rentouttavan ja kiireettömän kylpyläloman tehtävä on auttaa nämä tekijät pintaan ja muistuttaa Sinua niistä. Tehtävän onnistuessa pakkaat onnellisuuden mukaasi kotiin, jolloin lomasta saamasi hyvänolontunne säilyy myös arjessasi!

Kalajoki Resort haluaa olla monipuolinen lomakohde, jossa saat hyvää ja yksilöllistä palvelua ja hyvinvointia hemmotteluista; vietät aikaa yhdessä perheesi kanssa, nautit ruoasta ja muista elämän osa-alueista.

Kalajoen lomassa on jotain etäisesti tuttua; kuin häivähdys niistä hetkistä, jolloin elämä maistuu. Hyvä loma meillä aikaansaa saman onnentunteen, joka syntyy ihanasta arjesta. Kylpyläloma Kalajoella on hyvää ja iloista aikaa rakkaiden ihmisten parissa. Sellaista aikaa, jollaista elämän soisi aina olevan!