Online-varaus

Saapumispäivä:

Lähtöpäivä:

Tapahtumat

Unohtumattomat häät Kalajoen Hiekkasärkillä

Vihkiminen hiekalla, meren rannalla. Vastaanotto Aaltosalissa. Hääyö upeassa merinäköalahuoneessa, jonka parvekkeelta aukeaa maisema auringonlaskuun.

Kalajoki Resortin ammattilaiset varmistavat hääjuhlan onnistumisen morsiusparin toiveita kuunnellen, pienimmätkin yksityiskohdat huomioiden. Kylpylähotelli Sanin monista tiloista jokainen hääpari löytää oman juhlansa koon ja teeman mukaisen vaihtoehdon.

Kaikki tarjoilut aina onnittelumaljasta hääkakkuun ja boolista yöpalaan suunnitellaan hääparin toiveiden mukaan. Ruokailu voidaan toteuttaa joko juhlallisesti pöytiin tarjoiltuna tai vapaamuotoisempana juhlabuffetina alkupaloineen ja pääruokineen. Yllätystarjoilu morsiussviittiin onnistuu tottakai sekin!

Huomenta, rakas!

Romanttisen hääyön morsiuspari viettää upeassa, ruusun terälehdillä koristellussa merinäköalahuoneessa. Huomenlahjojen jälkeen on aikaa nauttia runsas hääaamiainen – omassa huoneessa kahdestaan. Samanaikaisesti Kylpylähotelli Sanissa yöpyneet vieraat heräävät uuteen päivään aamu-uinnin ja Puutarhasalin buffet-aamiaisen vauhdittamina.

Hääjuhlapaketti alk. 40 €/hlö, sisältäen:

  • runsas hääjuhlabuffet
  • talon leipurin hääkakku ja kahvi
  • juhlatilan vuokra
  • pöytäliinat ja servietit toiveiden mukaan
  • ammattitaitoinen tarjoiluhenkilökunta

Lisähinnasta järjestämme mm. juhlajuomat, juhlatilan kukat ja koristelut, upean hääyön morsiusparille ja häävieraiden majoituksen saman katon alla.

Hääkalenterissamme elokuu 2015 on jo täyttynyt Aaltosalin osalta.
Tiedustele muita vaihtoehtoja myyntipalvelustamme.

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä unohtumaton juhlapäivä!

puh. (08) 4692 500 tai myynti@kalajokiresort.fi

Siirry tarjouspyyntölomakkeeseen »

Venetsialaishäät Kylpylähotelli Sanissa
Saimme viettää ikimuistoiset häät Kalajoen Hiekkasärkillä kylpylähotelli Sanissa kesäkauden päättymisen aikaan venetsialaisina. Olemme molemmat kotoisin Kalajoelta ja siksi halusimme järjestää häät kotikaupungissamme. Päädyimme pitämään hääjuhlan Sanissa, koska yhteistyö oli todella vaivatonta ja miellyttävää heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Sanissa osoitettiin mielenkiintoa häiden järjestämistä kohtaan ja saimme alkuun jo hyvin ideaa siitä, millainen juhla Sanin Aaltosalissa olisi mahdollista järjestää ja mitä se tulisi kustantamaan.

Asumme eri paikkakunnalla, joten suunnittelu käynnistyi sähköpostittelun ja puheluiden välityksellä. Välillä myös tapasimme suunnittelun merkeissä Kalajoella. Meidän toiveemme otettiin hyvin huomioon, mutta saimme myös toimivia vinkkejä ammattilaisilta siitä, kuinka tiettyjä asioita olisi paras järjestää. Sanin tytöt olivat selvästi järjestäneet häitä ennenkin, meitä autettiin kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa. Menusta puheen ollen, ruoka oli todella maistuvaa ja myös häävieraamme olivat asiasta samaa mieltä.

Kun hääpäivä koitti, Aaltosalista oli muotoutunut tunnelmallinen häänviettopaikka. Itse hääjuhlan aikana me ja 90 vierastamme saimme kaikki vain nauttia päivästä, koska Sanin henkilökunta huolehti kynttilöiden sytyttämisestä, alkumaljojen jakamisesta, viinin kaadosta, ruokailun ohjaamisesta, kahvituksesta, baarin pitämisestä ja ties mistä muusta. Meillä oli koko juhlan ajan rauhallinen olo, kaikesta huolehdittiin. Juhlan ohjelma rullasi sujuvasti eteenpäin ja palvelu pelasi. Aaltosalissa oli ruokailupöytien lisäksi buffet, kahvilinjasto, baari, lahjapöytä sekä tilava lava bändin esiintymistä varten. Sanin aulassa olevat lasten leikkipaikat olivat vapaassa käytössämme. Hääpäivämme kruunasi mahtava venetsialaisilotulitus, jota menimme juhlaväen kanssa ihastelemaan pimenevään meren rantaan. Illan päätteeksi meidän ei tarvinnut huolehtia siivouksesta. Henkilökunta huolehti siitä ja me saimme lähteä viettämään hääyötä sviittiin, josta oli upeat näköalat kynttilöin koristellulle meren rannalle. Aamulla nautimme huoneessa runsaan ja maukkaan aamiaisen.

Nyt kun häät ovat jo jääneet taakse, saamme muistella tärkeää päiväämme ilolla. Kaikki sujui täydellisesti.

Riikka & Jyrki


Tervetuloa kylpylälomalle!

Kylpyläloma alk. 124 €/ 2hh/ vrk.
Hintaan sisältyy Hyvän Olon Aamiainen, kylpylän ja Welmed-kuntosalin vapaa käyttö. Lapsille vapaa pääsy sisäleikkipuistoon!

Varaa
online-kaupastamme >>
Ravintola Bistro palvelee Pääsiäisviikolla:

ma - to klo 16.00 - 21.30
pe 3.4. klo 12.00 - 22.30
la 4.4. klo 12.00 - 22.30
su 5.4. klo 12.00 - 20.00
ma 6.4. klo 12.00 - 20.00
Tilaukset 30 min ennen sulkua.


Kylpylä SaniFani on avoinna Pääsiäisviikolla:

ma - to klo 14.00 - 21.00
pe - ma klo 11.00 - 20.00

Aamu-uinti:
ke - to klo 7.00 - 9.00Suunnitteletko kokousta?
Kylpylähotelli Sanista löytyy useita kokoustiloja 8-350 henkilölle sekä loistavat puitteet virkistys- ja työhyvinvointipäiville.

Ota yhteyttä myynti@kalajokiresort.fi tai p. (08) 4692 500. Lue lisää >>

Tervetuloa liikkumaan Kalajoen Hiekkasärkille - omatoimisesti tai ammattilaisten opastamana

Jos suunnittelet ryhmälle virkistyspäivää, pyydä tarjous: myynti@kalajokiresort.fi tai soita p. (08) 4692 500.