Menut

Ravintolamaailmassamme on loistavat puitteet erilaisiin yritystilaisuuksiin, illanviettoihin, perhejuhliin tai vaikkapa pikkujouluihin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa juhlan kuin juhlan onnistumisen.

Tutustu erilaisiin menuvaihtoehtoihin ja kysy lisää!

Tiedustelut: myynti@kalajokiresort.fi tai puh. (08) 4692 500


Illallinen

Illallinen ryhmälle pöytiin tarjoiltuna

Illallinen pöytiin tarjoiltuna valmistetaan 10 – 220 henkilön seurueille tilauksesta. Tarjoilun sujuvuuden takaamiseksi toivomme samaa menuvalintaa koko ryhmälle, ruokarajoitteet toki huomioiden.


Illallisbuffet

Juhlava illallinen ryhmälle buffet-tarjoiluna

Illallinen buffet-tarjoiluna valmistetaan 30 – 160 henkilön seurueille tilauksesta. Illallinen tarjoillaan Puutarhasalissa enintään 100 henkilöön saakka. 60-160 henkilön tilaisuudet järjestetään Aaltosalissa.


Cocktail

Cocktail-tilaisuudet

Järjestämme edustavissa tiloissamme myös cocktail-tilaisuuksia. Tilaisuus voidaan järjestää ravintolassamme tai Kylpylähotelli Sanin Aaltosalissa ja aulatiloissa.


Kota

Tunnelmallinen hetki kodalla

Kotamenut valmistetaan tilauksesta 8-14 henkilön ryhmille. Menuissa maistuvat paikalliset maut ja lähiherkut höystettynä ripauksella erämieltä. Kodassa herkut valmistetaan ja nautitaan mieluusti yhdessä, kokkimme opastuksella, nuotion loisteessa.


Sauna

Illanvietot saunakabinetissa

Viihtyisä illanvietto tai vapaamuotoinen kokous onnistuu mainiosti saunakabinetissamme 8 – 14 henkilön seurueelle. Tilasta on myös suora kulku allasosastolle. Saunakabinetissa tarjolla herkullinen saunamenu.