Ravintolat

Istu mukavasti ja nauti!

” Me ravintolan väki haluamme tarjota sinulle herkullista ruokaa, persoonallista palvelua ja ihania elämyksiä. Lisäksi huolehdimme juhliesi suuristakin ateriakokonaisuuksista ja suunnittelemme tapahtumiesi tarjoilut toiveidesi mukaan. Me toteutamme niin isot kuin pienetkin tilaisuutesi aina suurella sydämellä. Minä itse ilahdun siitä, kun saan yllättää pienillä huomionosoituksilla ja ylittää asiakkaiden odotukset: arkikin voi olla hetkittäistä juhlaa!”

Jatta, ravintolapäällikkö

Tiedustelut ja pöytävaraukset: myynti@kalajokiresort.fi tai puh. (08) 4692 500

Ravintola Bistro – hyvää ruokaa mukavassa miljöössä

Ravintola Bistrossa sekä vapaa-ajan että työpäivän ohjelma rakentuu aina hyvän ruuan ympärille. Kotimaiset raaka-aineet, kalajokiset herkut, lähiruoka ja luomu maistuvat kylpylän poreissa polskuttelun ja hiihtolenkin jälkeen, seminaaripäivän tauolla ja hääjuhlan kattauksessa. Tunnelmallinen, rustiikki sisustus virittää ruokailijat kotoisaan tunnelmaan. Ruokailun jälkeen voi nauttia vielä hetken tunnelmallisessa Sani Barissa. Lämpimästi tervetuloa Bistroon!

Ravintola Bistron aukioloajat >>

 

Hyvän Olon Aamiainen on katettu Puutarhasaliin

Kylpylähotelli Sanin vehreässä ja valoisassa Puutarhasalissa päivä käynnistyy herkullisesti Hyvän Olon Aamiaisella, jossa maistuu niin lähiruoka kuin luomukin. Puutarhasali on Kalajoki Resortin vieraiden kohtauspaikka ja kaunis tausta myös ikimuistoiselle juhlalle. Suunnittelet sitten häitä tai syntymäpäiviä, tule katsomaan miten Puutarhasali voidaan muuntaa juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi.

Hyvän Olon Aamiainen sisältyy Kylpylähotelli Sanissa majoittuvien asiakkaiden yöpymishintaan. Muille kuin hotellissa majoittuville asiakkaille Hyvän Olon Aamiainen hintaan 14 €/ aikuinen ja 7 €/ lapsi (4-12 v).

Hyvästä aamiaisesta alkaa hyvä päivä!

Hyvän Olon Aamiainen on tarjolla >>

Spa Cafe & Burger sammuttaa ison janon ja pienen nälän

Kylpylä SaniFanin Spa Cafe & Burger palvelee monipuolisesti sekä perhelomalaisia, kuntoliikuntaa harrastavia että Day Spa Sunin ja kampaamon asiakkaita. Tarjolla on sekä suolaista että makeaa, kuumia ja kylmiä juomia – herkullisesti sisustetussa, kesäisessä kahvilassa.

Kylpylähotelli Sanin trendikäs kohtauspaikka Lobby Bar

Lobby Barin moderni sisustus ja rento tunnelma ihastuttavat heti kylpylähotellin sisääntuloaulassa. Istahda mukavasti sohvaryhmään ja nauti kuppi kahvia tai lasillinen kuohuvaa. Helteistä kesäpäivää virkistää viileä juoma auringon lämmittämällä terassilla. Tarjolla on myös pikkusuolaista ja tuoreita leivonnaisia. Lapsillekin löytyy tekemistä sisäleikkipuiston muodossa, aivan Lobby Barin vierestä.

Lobby Bar aukioloajat >>