Leirikoulut

Leirikoulu Kalajoella kerää kiitokset niin oppilailta, opettajilta kuin kotijoukoiltakin. Leirikouluun Kalajoki Resortissa sisältyy kaikki upeasta hotellimajoituksesta monipuolisiin ruokailuihin ja ainutlaatuisista luontoelämyksistä vauhdikkaisiin aktiviteetteihin. Samassa rakennuksessa sijaitsee myös Meriluontokeskus, jonka näyttely sekä oheis- ja opaspalvelut ovat koululaisille maksuttomia. Koulupäiviin kuuluvat aina myös kylpylän ilot.

Opetussuunnitelmaan sopivat ohjelmasisällöt

Historia: Kalajoella on mahdollisuus perehtyä myös maamme historiaan paikallisten tarinoiden ja paikkojen kautta. Kysy opastusta vaikkapa kalastuselinkeinon historiaan tai tutustumiskäyntiä Plassille, Kalajoen vanhaan kaupunkiin.

Liikunta & terveys: Kalajoki Resortissa majoittuessanne hintaan kuuluu aina kylpylän ja uimahallin vapaa käyttö. Lisäksi ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme voivat suunnitella ryhmällenne erilaisia liikunnallisia ohjelmia.

Luonto ja ympäristö: Kalajoen Hiekkasärkät antaa loistavan mahdollisuuden tutustua karttojen kera meriluontoon ja retkeillä kauniissa maastossa. Talvella käytössä on huippukuntoinen latuverkosto ja mahtavat dyynit mäenlaskuun.

Kylpylähotelli Sanin kanssa samassa rakennuksessa sijaitseva Meriluontokeskus on koululaisille maksuton tutustumiskohde, jonka opettavainen näyttely kertoo niin luonnosta kuin ympäristöasioistakin.

Kielikylvyt: Mikäli ryhmänne haluaa vieraskielistä sisältöä leirikouluun tai luokkaretkeen, voimme järjestää kielikylpyjä esimerkiksi englanniksi, saksaksi tai venäjäksi.

Tiedustelut: myynti@kalajokiresort.fi tai puh. (08) 4692 500


Kahden päivän merellinen leirikoulu alk. 139 €/oppilas

  • majoitus Kylpylähotelli Sanissa
  • ateriat ja retkieväät
  • kylpylän ja uimahallin vapaa käyttö
  • luentotilat, vapaa pääsy Meriluontokeskukseen