Kokoustilat

Tilaisuuden luonteen ja osallistujamäärän mukaan voimme tarjota ryhmällesi useita eri tyylin ja tunnelman tiloja. Santa’s Resort & Spa Hotel Sanin tilat mahdollistavat 10-350 henkilön kokoukset ja seminaarit. Kokouspäivän voi päättää vaikkapa kylpylän poreissa ja saunan lauteilla!

Yhden päivän kokous alkaen 34 €/ hlö, sisältäen:

  • aamukahvi ja kahvileipä
  • kokouslounas
  • iltapäiväkahvi ja kahvileipä
  • kokoustila ja -välineet

Majoittuviin kokouksiin tarjoamme majoituksen mukavasti saman katon alla, joko hotellihuoneissa tai uusissa, upeissa huoneistoissa.

Kokoustilojen vakiovarustukseen kuuluvat:
valkokangas, fläppitaulu, videotykki, kannettava tietokone, laajakaistayhteys, laserpointer ja kopiopalvelu (erillinen veloitus kopioista).

Ota yhteyttä, suunnitellaan juuri teille sopiva kokouspaketti!

myynti@kalajokiresort.fi tai p. (08) 4692 500


Kokoustila Aaltosali

Aaltosali sijaitsee hotellin 1. kerroksessa. Tila soveltuu jopa 400 henkilön seminaarien, cocktail-tilaisuuksien, häiden sekä erilaisten konserttien viettoon. Myös maakunnan parhaat pikkujoulut vietetään Aaltosalissa.

Pöytämuodot:
Teatteri 300, Luento 180, U-pöytä 60, Diplomaatti 60, Cocktail 400, Ravintola 160


Kokoustila Hiekkakabinetti

Hiekkakabinetti sijaitsee hotellin 2. kerroksessa. Tila soveltuu enintään 18 henkilön kokouksen lisäksi myös ryhmätyötilaksi.

Pöytämuodot:
Diplomaatti 18


Kokoustila Kalla

Kalla sijaitsee hotellin 2. kerroksessa. Tila soveltuu enintään 25 henkilön kokouksen lisäksi myös ryhmätyötilaksi.

Pöytämuodot:
Teatteri 25, Luento 20, U-pöytä 16


Puutarhasali

Vehreässä Puutarhasalissamme tarjoillaan päivittäin kylpylähotellimme Hyvän Olon Aamiainen. Tämän lisäksi tila on varattavissa yksityistilaisuuksiin.

Pöytämuodot:
Ravintolapöydät 100


Kota

Kylpylähotelli Sanin tunnelmallinen kota sijaitsee ravintolan välittömässä läheisyydessä. Kodalle on tilattavissa herkullisia menuja ja juomia. A-oikeudet.