Muut palvelut

Kylpylä SaniFanin kanssa saman katon alla on kattava palveluvalikoima hotellihuoneista ja huoneistoista kuntosali-, keilaus- ja kauneuspalveluihin sekä monipuolisiin kokous- ja ryhmäpalveluihin. Meillä viihdyt niin lomalla kuin työn merkeissä!


Santa’s Resort & Spa Hotel Sani

Kylpylä SaniFanista on suora yhteys mukavasti sisäkautta Santa’s Sanin ravintolamaailmaan sekä hotellin tiloihin. Hotellissa on 72 hotellihuonetta sekä 63 kpl uusia huoneistoja, osa omalla saunalla varustettuja. Suurimmasta osasta huoneita ja huoneistoja on upea merinäköala yli Pohjanlahden; Kalajoen upeista auringonlaskuista voi nauttia vaikkapa omalla terassilla. Santa’s Sanin majoitushintaan sisältyy aina aamiainen sekä kylpylä-uimahallin vapaa käyttö. Lapset temmeltävät vapaasti hotellin omassa sisäleikkipuistossa. Kaikilla asiakkaillamme on käytössä ilmainen WiFi.

Santa’s Resort & Spa Hotel Sani on myös suosittu kokoushotelli. Meiltä myös virkistyspäivät, erilaiset juhla- ja yritystilaisuudet sekä teemaillalliset. Lue lisää >>

  •  

Vesipuisto Jukupark

Tule pitämään hauskaa Kalajoen Jukuparkiin!

Vesipuisto Jukupark sijaitsee aivan Santa’s Resort & Spa Hotel Sanin vieressä, kylpylä SaniFanista on kulku allasosaston kautta Jukuparkiin.

Vesipuistosta löytyy huikeita vesiliukumäkiä, isoja uima-altaita, saunat sekä viihtyisät auringonottoalueet.

Lue lisää Vesipuisto Jukuparkista>>

Tutustu myös Jukuloma-pakettiin, johon paketoitu kolmenkertaisesti hupia!


Kuntokeskus GoFit

GoFit Hiekkasärkkäin Kuntokeskus sijaitsee matkailualueen ytimessä, Kylpylä SaniFanin kanssa saman katon alla. GoFit tarjoaa monipuolisesti kuntosali-, ryhmäliikunta- ja hyvinvointipalveluita uusiutuneissa tiloissa. Tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää >>


Keilaus

6-rataisessa keilahallissa on tilaa sekä vasta-alkajille että ammattilaisille. Pikkukeilaajien vuorolla laidat nostetaan avuksi, kun taas hohtokeilauksessa musiikki ja diskovalot vauhdittavat suorituksia. Sopivankokoiset pallot ja kengät saa vuokralle keilahallilta, juomat ja naposteltavat baarista. Voit varata koko keilahallin ryhmäsi käyttöön mukaan lukien pallot, kengät ja opastuksen.

Keilaratavaraukset online >>
  tai soittamalla p. (08) 4692 234.


Day Spa Sun

Day Spa Sun – hoitola on elämys, joka pitää omatoimisesti kokea  – kiireettä, kaikessa rauhassa. Rentouttava aromahieronta, kasvohoito tai hääpäivän juhlistaminen yhteisellä porekylvyllä… Tapoja hemmotteluun on kymmeniä! Tutustu hoitovalikoimaan ja tee varaus kätevästi verkkokaupan kautta. 

Siirry tästä hoitovarauksiin >> 
Tutustu Day Spa Suniin >>

Tiedustelut: info@dayspasun.fi tai puh. 0440 555 670.


Sandscape

Sandscape antaa sinulle ainutlaatuisen elämyksen innostuksen, jännityksen, onnistumisen riemun ja haasteiden aiheuttaman epätoivon tunnekimarassa. Sinut suljetaan ryhmäsi kanssa huoneeseen mistä on vain yksi ulospääsy. Aikaa on tasan 60 minuuttia. Pelin aikana teidän täytyy käyttää loogista päättelykykyä, tiimityöskentelytaitoja, luovuutta ja heittäytyä huoneen maailmaan löytääksenne ulospääsyn! Lue lisää >>


Valloita Kalajoki! 

Kalajoella viihdyt kesällä ja talvella – tutustu alueen monipuoliseen palvelutarjontaan sekä tapahtumiin ja varaa oma lomasi! Tervetuloa Kalajoelle! 

www.visitkalajoki.fi