Rytmiä Elämään Kalajoella

Santa’s Sanissa ja Kylpylä SaniFanissa 25-28.4.2019

Rytmiä elämään- tapahtuma tarjoaa musiikkia ja muuta mukavaa ohjelmaa aamusta iltaan muun muassa iloisessa OLOKORJAAMOSSA !
Jo toistakymmentä vuotta toimineet Rytmiä Elämään -tapahtumat kasvattavat suosiotaan. Näissä merkeissä kokoonnutaan jälleen Kalajoen Santa´s Resort & Spa Hotel Sani -kylpylähotelliin 25-28.4.2019. Tapahtumassa on kylpylän palvelujen lisäksi monipuolista ohjelmaa aamusta iltaan. Perinteinen tanssi- ja viihdemusiikki on tärkeässä roolissa, haitarit ja viulut soivat ja yhteislaulu raikuu. Huumorista pitää huolen kaikkien asioiden ja kysymysten asiantuntija Tri Eino Yesbutno ystävineen. Kuivikkeeksi on myös asiapitoista ohjelmaa (mm. terveysaiheisia alustuksia ja keskusteluja), tietokilpailuja ja arpajaisia hyvin palkinnoin.

Seniorilauluyhtyeiden Suomen mestarit Puistolan Tädit esittävät nuoruusajan lauluja neliäänisesti. Esiintymässä myös Viulutaituri Erkki Maronen, Pohjolan Hurjat Pelimannit, Oulun sänky- ja peräkamariorkesteri…

TANSSIT: Tanssia saa vapaasti pitkin päivää Hurjien Pelimannien tahtiin. Mukana myös rauhallisempaa SENIORITANSSIA.

Joka ilta tanssitaan perinteisen elävän tanssimusiikin tahdissa, tahdittajina Tanssiorkesteri Eldorado solisteineen laajassa kokoonpanossa (mukana puhaltimet), Pohjolan Hurjat Pelimannit solistina Tane Juntunen jne.

PAKETIT JA HINNAT:

3 vrk 25-28.4.2019
Omin kyydein tulevat 250 EUR/hlö sisältäen 3 vrk:n majoituksen 2 hh:ssa puolihoidolla (aamiainen ja päivällinen) sekä vapaan pääsyn kylpylään, iltatansseihin ja kaikkiin tapahtumaohjelmiin.

Linja-autokuljetukset tietyiltä tiesuunnilta: 50 EUR/hlö.
Tiedustele myös ryhmähintoja.

TIEDUSTELUT JA MAJOITUSVARAUKSET:

SRMY Ry puh. 045-133 4670

Ole nopea, paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä !

Lisätietoa Suomen Rytmimusiikin ystävistä: http://srmy.fi/